29 oktober 2007

Hyllbyte



Kolonin har fått sin första stringhylla, när vi slängde ut den stora bruna hyllan som följde med i köpet hade vi plötsligt ingenstans att ställa våra skivor och böcker. Det fick bli en loppisrunda i hemtrakterna och genast hade vi ett nytt hem för prylarna. Den fina röda radion fyndades också på rundan.

Keramikasken är däremot ny, den har gjorts i ett samarbete mellan Faktum, HDK och Cult design. Det känns alltid bättre att köpa saker när pengarna går till något bra.

08 oktober 2007

Helgbilder



Vi har varit i kolonin hela helgen och för första gången har hela familjen sovit över. Det var kallt men väldigt mysigt. Jag gillar den lilla stugan mer och mer. Om två veckor stängs vattnet av så det blir nog koloniliv nästa helg också. Då hoppas vi på lika bra väder.

Jag är nästan klar med bänken, ska bara måla ett lager till.

05 oktober 2007

Jag hamrar och spikar



Arbetet i kolonin fortsätter, kallare väder kräver både golv och dörr. Verandan eller vad man ska kalla den hade akut behov av dessa behov, men nu är det åtgärdat. Jag har målat, sågat och spikat i flera dagar och idag kom min bror och hjälpte till med att få in ytterdörren.

Dessutom håller jag på att platsbygga en bänk i samma rum. Inga bilder idag men den här gamla omslagsbilden från Elle interiör påminner lite om vårt rum... eller i alla fall hur det är tänkt att bli.