12 januari 2009

Vintervila

Bilder från i december men jag antar att det ser ungefär likadant ut nu. Ändå längtar jag.


Om vi skulle behöva bygga en ny stuga någon gång i framtiden kan jag tänka mig något liknande det här.

6 kommentarer:

Julia sa...

Jag vill också ha en kolonistuga! Det verkar så härligt.
Har bara en liten balkong med några krukor och en stol. Jag ska tusan fixa mig och barnen en liten stuga..där med basta!
Tack för inspirationen / Julia

ingridmarie sa...

Tenk-her i hagen hos meg har det begynt å spire alt!-Under visne gamle blader og bark titter spirene opp!! Veit godt at det nok kommer kuldegrader snart igjen-men de bærer med seg håp om varmere dager desse små spirene:) Varm helsing og takk for titten og alle de hyggelige glimt du deler med oss som leser! Nattaklem frå IngridMarie i Den hemmelige hagen

lisa sa...

Åh, den där stugan var ju hur snygg som helst! Dörrar i form av höga spröjsfönster är kanske det snyggaste någonsin. Och svart är verligen snyggt på stugor.

Villa Funkis sa...

Vilken fin kolonistuga, härlig trädgård i vintervila.

Jo sa...

Snygg stuga! Fast jag gillar er stuga som den (verkar)ser ut!: Det är ju en riktig hederlig kolonistuga! :) Jag längtar också till våren!! Vår första utmaning blir dock att ta sig ut till ön, eftersom båten ligger uppdragen därute efter julhelgens äventyr....

sara sa...

ja den var fin men er gröna är finare! så fint med stora höga vilda blommor som tar över det vill jag ha om jag någongång får någon fläck att odla på!