18 februari 2009

Kallt
Jag längtar efter våren och jag tror inte att jag är ensam. Igår var det sju minusgrader när jag kom till kolonin och det känns helt overkligt att något ska växa upp ur jorden. Till och med julrosen såg frusen ut.

8 kommentarer:

Therese Turner Himmer sa...

Vacker frost på vinterfönster, men visst önskas att våren ska komma....

lisa sa...

Tur i alla fall att det börjar bli ljusare och ljusare!

Minmill sa...

Nei, du er ikke ensom i din lengsel etter våren. Du er så heldig som har en sånn kolonihage. Her var det trivelig selv om det er vinter. Hilsen Minmill

Julia sa...

Hu, vad kallt! Vackert också. Ännu vackrare på våren kan jag tänka.. :)

Dilldall-Nina sa...

Det virker ganske ufattelig at det skal begynne å spire og gro om bare noen få uker egentlig. For en uke side hadde vi helt ned til minus 26 grader her jeg bor. Tenkte veldig på rosene jeg plantet i sommer - og håper de klarte seg. Heldigvis lå det et beskyttende snølag over - i tillegg til at jeg har dekket de godt med både løv og grankvister.

Jeg nyter vinteren så lenge. Har vært ute på ski med min Golden Retriever i et par timer nå. Det er den største sjarmen med denne årstiden.

ingridmarie sa...

Her i Bergen,Norge, lengter vi også til våren:) Var så lykkelig her for etpar uker siden, over de små kvite snøklokker som våget seg opp ved husveggen,men akk. Mykje snø no om dagane-eg kjem ikkje opp til hovedvegen utan kjettingar på bilen.. Sukk. Gledar meg og til sommar og tur til Sverige! Daniels familie har sommerhus i Finnboderna, midt imellom Vansbro og Mora. Ser at dere også har sommerhus ved vakre Siljan i Dalarna! Så gøy!! Varm helsing Ingrid Marie i Den hemmelige hagen

imolly sa...

Är det en lekstuga eller en kaninbur?

fingerspitz sa...

Det är tjejernas lekstuga. Här finns det fler bilder:
http://kolonidagar.blogspot.com/2008/07/nytt-hus.html