17 juni 2008

Låda
Istället för pallkragar byggde jag och tjejerna en liten låda av det gamla hallgolvet, öste i jord och planterade lite blandade kryddor från torget. Nästa år ska vi nog så egna plantor men det har liksom inte hunnits med i år.

7 kommentarer:

Jo sa...

Smart att bygga låda av golvet! Jag borde cokså bygga lådor. Inte för sniglarnas skull, utan för att jorden är så dålig ute vid rucklet.. Att fylla en låda eller tre känns mer överkomligt när man måste forsla jorden via båten...

Leva som jag sa...

Fina lådor du byggt!! Härlig grönska
kramar Malin

lisa sa...

Ah, lådor är grejjen!

fingerspitz sa...

Vår låda är en kombination av snigelmotare och sen var jag för trött i armar och ben för att orka gräva ett nytt land. Men nästa år funderar vi lite på potatis.

AnnaA sa...

Här kommer jag och är lite neggo... Tänkte bara påminna om att golvbrädorna kanske behandlats med giftiga ytbehandlingar, så att odla sånt man ska äta sen kan vara lite vanskligt... Bättre att använda obehandlat trä och själv ytbehandla med sånt man vet är okej. Hoppas du tar det på rätt sätt, för de är fina! :)
Jag vill bara inte att ni blir förgiftade.

fingerspitz sa...

AnnaA: tack för rådet och omtanken men jag tror inte att det ska vara någon fara. Jag vände de obehandlade sidorna inåt och golvet har legat i 75 år så tryckt är det i alla fall inte.

sara sa...

Man SKA inte hinna allt, det blir så jobbigt lite tid kvar då!