13 april 2008

Stenen tar aldrig slut
Igår kom äntligen vattnet till kolonin, så nu kan vi stanna längre än vad blåsan räcker. Det känns ganska skönt, kanske blir det till och med övernattning snart.

Idag har jag flyttat sten igen och så bättrade jag på landet som ligger bakom kökstrappan. Det blev runda former här också, fast jag vet inte riktigt vad jag ska plantera här i eftermiddagssolen. Innan jag grävde om landet växte det revsmultron här, men behöver inte de egentligen ganska mycket sol? Annars skulle det vara mysigt att ha smultron precis utanför köket.

Under vattenkranen blev det ett litet stenparti, och nu står de nya rosorna här i väntan på plantering och ny jord som jag måste köpa.Den sista stenen som var trappan är också borta nu, alltså återstår bara trappbygge och fasadrenovering. Tur att sommaren är lång.

6 kommentarer:

litet hus sa...

smart att ha stenparti under vattenkranen. det ska jag nog härma.
ännu en sak att sätta upp på to-do-listan!

Jo sa...

Menar du att ni har WC? Lyx!! :) Vatten är också ren lyx när man har varit utan, jag har erfarenhet.. Sten har jag också erfarenhet av, vi har hur mycket som helst och planerar att få till en stengärdsgård runt tomten. Till hösten kan vi jämföra biceps, du och jag ;).
Ps: Vilka supersöta skyltar dina rara döttrar har gjort! Ds

Erica sa...

Åhhhh vad roligt att hitta folk med koloniblogg!!!!!
Här kommer jag verkligen att kika in många gånger !

fingerspitz sa...

litet hus: du är varmt välkommen att härma, och behöver du sten är det bara att komma och hämta. Vi har så det räcker...

jo: nä vi har inte WC inne, men i gemensamhetshuset finns det dusch och WC. Däremot har vi faktiskt kommunalt vatten och avlopp så många har dusch och WC i sina kolonihus. Om vi ska jämföra muskler så får jag nog lyfta lite mer sten :)

erica: välkommen!

litet hus sa...

hmm, jag kanske tar dig på orden. det är mycket finare med riktiga stenar och inte cementplattor med dansk sjösten som jag har.

Hwita Villan sa...

Kanske plantera en kaprifol? De doftar ju så gott just på eftermiddagen/kvällen!